fredag den 16. november 2012

1000 Tak for jeres kommentar og gode forslag på mit sidste indlæg, det betyder meget.

Jeg har lave et kort med mine nye ting, det eneste der ikke er nyt, er sommerfuglen som er fra Memory box, den aflange die i midten er en Joy, den brune die er en Doily Dies, blomsterne er min nye punch.

Jeg får de dumme skygger med når jeg tager billeder og jeg har lyset foran mig, alligevel er der mange skygger, det er svært at tage billeder når det er mørkt og jeg har ikke haft tid når det er lyst, håber I kan se lidt.

14 kommentarer:

 1. Et rigtig flot kort i dejlige farver, og rigtig mange fine detaljer :)

  SvarSlet
 2. Utrolig smuk kort du har lavet, de to farver du har brugt matcher rigtig god sammen, PERFEKT Annette
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort du har lavet. Er enig i, at det er umuligt at fotografere pt. Vi må vente til det bliver solskin igen.

  SvarSlet
 4. Åee du har også købt den runde dies, den er flot, netop fordi man kan lave den i alle farver, men hvad mener du om alle de små "risengryn" man skal sidde og ryste af? det er et smukt kort, hvad har du kommet på blomster bladene? det ligner perlemor. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, ja, det er et kæmpe arbejde at prikke alle de huller ud, men jeg fandt ud af, hvis jeg lagde et ekstra stykke papir når jeg køre den igennem Big shotten, sådan den blev presset lidt ekstra, så faldt nogle af dem ud selv og resten var lige til at prikke ud, men det tog lidt tid :-)
   Jeg har brugt Stickles i Diamond, God weekend.

   Slet
 5. Hvor er det super flot og elegant!
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Flot kort, i lækre farver.
  Jeg lægger bagepapir, under kartonen. Det fungerer fint for mig

  SvarSlet
 7. Hvor er dit kort fint. Og man kan altså godt se det. *GG*
  Når jeg tager billeder om aftenen - som man jo må af og til... :) Så har jeg kortet liggende foran lyset - hen mod kameraet/mig, og så tager jeg billedet lige over kortet - jeg får ikke så tit skygger med. Og så kan du gratis hente et redigeringsprogram der hedder PhotoScape - det er supergodt og giver rig mulighed for at lysne, beskære, lave rammer og meget andet ;)
  Sikke mange lækre nye legesager du har brugt til dit smukke kort! Altid dejligt med nyt. Jeg (og Bodil) har givet mig (og hende) købestop til efter jul nu - haha... så må vi se hvordan det går.
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Ih, hvor er det lækkert, Annette!
  Farverne er skønne og den store perleswirl er vild flot!

  Knus :)

  SvarSlet
 9. Åhh hvor er det et smukt kort du har lavet.

  SvarSlet
 10. Super lækkert kort med mange skønne detaljer.
  Det er en svær tid for fotografering, men vi kan sagtens se dit skønne kort alligevel:-))))
  God søndag aften:-)))

  SvarSlet
 11. super flot kort og med mange skønne detaljer. jeg har også svært ved at tage billeder her om vinteren men jeg kan sagtens se de flotte kort

  SvarSlet