søndag den 13. marts 2016

Bogkort og opbevaring

Tak for jeres kommentar på mit sidste indlæg

Jeg har lavet en del bestillinger, men da det ikke er givet til dem der skal have det, syntes jeg det er svært at vise på bloggen, men i dag gør jeg lige en undtagelse, da jeg ikke tror de følger med her:)

Papiret er fra Riddersholm designInden i ser den sådan ud, et lille tag til at ligge penge i og skrive bag på.Jeg har en magnet væg til mine die, men de har det med at former sig og nu er der slet ikke plads nok, men jeg var træt af at have dem i kasser, jeg syntes jeg skulle åbne og lukke og ledte jeg i den ene kasse var den die jeg skulle bruge i den anden:( derfor har jeg nu sat mine magnet plader i en kasse og det virker super godt, så kan jeg lige blade og nemt finde det jeg skal bruge:)På facecbook så jeg dette skønne system til rest papir, dem havde jeg liggende i en stor rodet bunke, kunne aldrig finde noget som helst.
Jeg syntes det er super smartJeg har skåret papiret til og samlet sådan ca. i samme str. i hver bunke:)Så lige en kasse:)

Det er lige et system for mig, skøn ide som jeg straks tog til mig:)

Rigtig god skøn uge til jer alle

4 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det et superflot kort!! Helt vildt lækre farver du har sat sammen! Men sikke et arbejde til et bestillingskort, jeg håber da du tager dig godt betalt - hihi.
  Det er super dejligt at få sine ting lidt i system. Jeg har også mine dies på magnetplader - det virker helt vildt godt.
  God ny uge til dig. Vi ses ;)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Dejligt kort. Altid godt at få sine ting i orden. :-)
  Dine forrige indlæg er også flotte.

  SvarSlet
 3. skønt kort, og super med den måde du har klipset papirester på. go ide

  SvarSlet
 4. Super skønt bogkort, glæder mig til at vi snart skal lave et sammen. Nu er der ikke lang tid til vi skal til Hobbygaarden.
  Knus Joan

  SvarSlet