fredag den 20. juli 2012

Enkelt kort

Først vil jeg gerne sige jer alle tak for den modtagelse jeg har fået på bloggen, jeg var lidt bange for at jeg ikke var god nok til at have en blog, men I har alle være så søde og tage godt i mod mig, Tak for det og for jeres søde kommentar. En stor tak til Jytte for at have hjulpet mig med af få bloggen op at køre, hun har virkelig være en stor hjælp og meget tålmodig :-)

Jeg har prøvet at lave et meget enkelt kort, baggrunden er lavet med distress ink og sprøjtet med glimmer mist som jeg selv har lavet. Pynten er en memory box, dem elsker jeg, de er så fine og sarte at se på, dem kan jeg ikke få nok af.
Noget anderledes kort end det jeg ellers har lavet, men sjovt at prøve :-)
7 kommentarer:

 1. God nok? du er fantastisk dygtig, og ja, Jytte er bare OK, dit kort i dag er "nytænkning" utroligt flot, og de dies fra memory er jeg også vild med (men jeg har ikke (endnu) den du der har brugt. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Dit kort er bare SÅ flot - og det er jo faktisk endnu flottere i virkeligheden (jeg er så heldig at have fået lov til at røre ved det :-D ).

  SvarSlet
 3. Smukt kort. Dine kort er helt sikkert ´gode nok ´ De er super flotte.

  SvarSlet
 4. Lækkert og fint kort - jeg kan også vældig godt lide Memory box dies...

  SvarSlet
 5. Det er SÅ lækkert et kort!! Så sart og fint :)

  Jeg er kun glad for at hjælpe dig i gang med bloggen. Dine smukke kort er til inspiration for os alle.

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 6. Hold op et flot kort!

  Jeg syntes du laver nogen utrolig flotte ting!!!

  Hov, hvordan er den memory box die gået min næse forbi, hvad hedder den??

  Som svar på dit spørgsmål på min blog, vindue, skodder og spindelvæv er die (det er det hele), de 2 første er fra poppystamp (som er en del af Memory Box) og spindelvæv fra memory box. Du siger bare til, hvis du gerne vil have en liste over dem jeg har brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde kommentar. Jeg vil spørge Gitte (hobby boden) om hun kan skaffe dem, hun ser sikkert også dit flotte kort, så mon ikke hun ved hvad det er for nogen, eller vil jeg da gerne takke ja til at høre hvad de hedder. Den jeg har brugt hedder Prim Poppy, Style no 98310, du kan se den i Gittes Web shop, det er der jeg har købt den, for det var alligevel ikke lykkes dig at købe hele forretningen :-) selv om du gjorde hvad du kunne, det er så dejligt at købe ind i den forretning, jeg gør selv hvad jeg kan:-) super gode ting du har købt.

   Slet