søndag den 29. juli 2012

Kort

Jeg har for noget tid siden lavet dette kort, jeg har brugt distress ink og trykket små blade med et sæt af små stempler som jeg har købt hos Hobby Boden.
Blomster og teksten er også et stempel sæt, som jeg har trykket og embosset med hvid.
Den lille blomst er en jeg har lavet efter jeg var på et kursus hos Gitte (Hobby Boden) i Floral Punch Craft, jeg er ikke så god til det og jeg syntes også det kræver en masse punchs som jeg ikke har endnu :-( men jeg syntes det er rigtig flot, så jeg håber at lærer det med tiden.
Dette kort er ikke et af dem som jeg er mest stolt af, men jeg syntes det har give nogle flotte farver at bruge Distress Ink.
Jeg er også ved at lærer, at det ikke er alt man får lavet, som blev til det man håbede, men at man bare skal fortsætte.
Lige nu er jeg i gang med at lære at male med Promarkers, jeg har ikke nogen selv, men har lånt nogen, for at se om det er mig, jeg syntes det er meget svært og det ligner en malebog når jeg er færdig, det  er dyrt at købe Promarkers, så jeg skal lige være sikker på at det er det jeg vil :-) men når andre gør det syntes jeg det er så flot :- 1000 tak for alle de fine kommentar jeg har fået, dem sætter jeg stor pris på.5 kommentarer:

 1. Rigtig sødt og gennemført kort. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 2. Det er et smukt kort.
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Skønt kort i dejlige farver. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt kort i skønne farver. Du har nu en god læremester i Gitte ;-)
  Kender alt for godt til det med at tingene ikke ligner det billede man har i hovedet.
  Forsat god dag.

  SvarSlet
 5. Skøn kort, du igen har lavet.

  SvarSlet