torsdag den 23. august 2012

1000 tak for jeres søde kommentar på mit sidste indlæg.

Dette kort har jeg liflet, men jeg må tilstå, jeg ikke kan huske fra hvem, men jeg fandt det på en blog og syntes det var sødt, derfor ville jeg også selv prøve, her er det så.
Jeg er ikke den store fotograf, jeg er en af dem der aldrig har hovederne med på et billede eller har sat en finger ind foran, på dette her har jeg ikke fået hele kortet med, men jeg håber det går.


14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot... Altså den fine sommerfugl, er det en die?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det en Marianne Design, jeg er rigtig glad for den, hvis du vil kan jeg da lave nogen til dig, så kan du få dem næste gang vi ses.

   Slet
  2. Uha, det må du da meget gerne :) Den er bare så fin :) Tak søde Annette :)

   Slet
 2. Rigtig smukt sat sammen til et yndig kort. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et smukt kort. Og flot med den sommerfugl.

  Jeg er gift med en mand, der altid fotograferer loft og lysekroner/himmel med skyer. Selve motivet er i nede i det ene hjørne af billedet. Underligt fænomen. haha.

  SvarSlet
 4. Ih, så flot en opsætning og skønne, grønne farver - superflot med sort dertil.

  SvarSlet
 5. Flot kort med lækre farver

  SvarSlet
 6. Yndigt kort, utroligt som lidt sort fremhæver andre farver. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Tak Annette for din søde kommentar på min blog, nej jeg har ikke stemplet, og alle de svirvlerne der er rundt om billedet er syninger der var på papiret (som jeg fik i en candy) jeg har sat de tyrkise ude i hjørnerne på fordi de passede i farverne. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. Rigtig flot kort Annette, det er fra mig du har liftet det, sjovt du her bruget det samme papir, det er super flot det papir. Den sommerfugl er da helt vild flot waw. Dejligt at du kan blive inspireret af min kort. Det plejer at være mig, der bliver inspireret af andre:)

  Jeg kan heller ikke altid huske, hvem jeg har gemt billede af kort fra:)

  knus Jette

  SvarSlet