tirsdag den 7. august 2012

Award

Jeg har været så heldig at modtage en award fra Annette.

Mange tak for den, det varmer rigtig meget når man er nybegynder og ikke ved ret meget om hobbyen, men skal prøve sig frem både på blog og med at lave kort.

Undskyld det tog lidt tid, men jeg har haft ferie, så det er ikke blevet til så meget.

Der er flg. regler for at modtage denne award: 

- Vælg 5 andre blogs og husk at linke til dem i dit award indlæg.
- Læg en besked på deres blog for at fortælle du har givet dem en award.
- Tak sendes til den, som har givet dig denne award.
- Fortæl 5 ting om dig selv, som ingen eller få ved. 

Jeg har valgt at give flg. en awardhttp://lp-scrapperier.blogspot.dk/  Louise fordi du laver så flotte kort og er så god til at lave farver med Distress Ink som er helt fantastiske.

http://hobbyboden.blogspot.dk/ Gitte fordi du er helt fantastisk til at hjælpe alle vi andre og gør en kæmpe indsats for at alle kan nyde denne super dejlige hobby og så kan du jo selv alt og er dygtig til det du laver.

http://fasterskorthus.blogspot.dk/ Fasterskorthus fordi du laver nogle super flotte og elegante kort og har rigtig mange ideer.

http://gittescrap.blogspot.dk/ Gitte fordi du laver så mange flotte spændende ting og er rigtig god til at kredse om detaljen.

http://krebsens-korthus.blogspot.dk/ Krebsen Fordi du laver nogle super flotte ting og er enorm god til at hjælpe og give videre af din viden.

Faktisk skulle i alle sammen have en Award for det i laver, men rigtig mange siger nej tak til Award og nogen har en i forvejen, men I er super dygtig alle sammen, jeg er meget imponeret af jer.

Fem ting om mig, som ingen ved er nok for svært, men her er fem ting om mig:

1. Jeg elsker at købe ind i Hobby Boden, jeg kan næsten ikke få nok.
2. Jeg elsker at sejle
3. Jeg hader havearbejde
4. Jeg elsker et glas rødvin
5. jeg hader at stå i kø

Det var så det, jeg syntes det var rigtig sjovt at prøve, men har nu valgt at sætte en nej tak til Award på min blog, for nu er jeg jo så heldig at have en, super dejligt.


9 kommentarer:

 1. Jeg forstår dig godt Annette, jeg fik min fra en norsk dame, og havde så svært ved at få fem andre til at modtage den, så jeg siger også "nej tak" knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dine pæne ord søde Annette.
  Men jeg vil gerne takke pænt nej til awarden ( jeg skal have sat sådan et "skilt" på min blog, men kan ikke finde ud af det )
  Men tak for de pæne ord, og for at du tænkte på mig :)
  Og så vil jeg da lige sige at jeg synes du er super dygtig og jeg bliver inspireret at hvordan du bare tryller den ene flotte ting frem efter den anden, uanset hvilke nye materialer du kaster dig over :) Det er ganske imponerende.
  Og så må jeg sige at jeg blev vældig overrasket over du her afslører du godt kan li at ahndle i hobbyboden ;) hehe... Håber snart vi ses ude ved Gitte igen :) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare o.k, jeg sender dig lige en mail i morgen på hvordan du sætter en nej tak til Award på, for nu har jeg jo lige lært det, det er faktisk nemt, når bare man ved hvordan man gør. Mange tak for dine pæne ord :-)

   Slet
 3. Hi .. ja, jeg er også virkelig overrasket over at høre, at du elsker at shoppe i Hobbyboden ;) Det havde jeg aldrig gættet om dig .. thi hi ... og godt der så ikke er lange køer hos Gitte :)

  Dejligt at du fandt ud af det med bloggen og awarden :)

  Vi ses om en uges tid i Hobbyboden :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med awarden, Annette - og tak fordi du tænkte på at videregive den til mig ;o)
  Sjov læsning med de 5 punkter - et par stykker af dem var ikke så overraskende, men jeg lærte da et par nye ting om dig !!
  Vi ses i butikken :-D

  SvarSlet
 5. Godt du fandt ud af hvordan man gør - med både det ene og det andet. Sådan har vi andre jo også fundet ud af det efterhånden.
  Og velkommen i klubben af nej-sigere. Det er sjovt at få en award......men det er knapt så sjovt, når man ikke har tid at scrappe fordi man hele tiden skal bruge tid på at skrive om sig selv.
  I øvrigt er det sjovt at læse de 5 punkter om dig. Iflg. punkt 1 lyder du jo helt normal....hihi. Hvem kan ikke få timer til at gå hos Gitte ?
  Tillykke med din award - den er så velfortjent.

  SvarSlet
 6. 1000 tak for awarden annette den varmer meget

  SvarSlet
 7. Hej Annette. Tusind tak for Awarden og de meget flotte ord. men jeg vil gerne sige nej tak. Jeg regner med at du måske har overset at jeg har et nej tak billede på min væg. Det er ikke for at være uhøflig, men jeg syntes at det er meget tidskrævende. Jeg vil hellere bruge tiden på at lave kort o.s.v. Hå¨ber på din forståelse.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du undskylde Gitte, jeg syntes ellers jeg havde set efter på din blog, men den har jeg ikke set, selvfølgelig er det helt fint, jeg kan sagtens forstå dig, jeg er rigtig glad for min award men har også nu sat nej tak på min blog og jeg syntes ikke du er uhøflig, kun glad for du ikke er vred på mig for at have overset din nej tak.

   Slet