fredag den 17. oktober 2014

Stafetten

Jeg har fået stafetten fra Gitte i hobbyboden.dk.
Jeg vil forsøge at svarer på spørgsmålene så godt jeg nu kan:-)

Hvilken kreative projekter arbejder du på i Øjeblikket?

Lige nu er jeg i gang med julekort og på mit bord ligger der en træ æske som jeg skal i gang med at pynte, men fint papir og flotte fødder;-) den skal gives væk som en fødselsdagsgave.


Hvad inspirere dig til dine designs?

Jeg ser en del på You tube og så bliver jeg meget inspireret af jeres blogge. Næsten hver aften, når jeg er klar til at gå i stuen med en kop te, tager jeg min I-pad og så besøger jeg de forskellige blogge:-) 


 Hvilken metoder / processer bruger du på alle dine kreative projekter- og hvor lang tid tager hvert projekt at færdigøre?

Jeg køre ikke efter en bestemt metode, jeg tager udgangs punkt i hver enkelt kort.
Jeg elsker at forsøge mig med alt fra smisk smask, farve motiver og helt enkelte kort
Det kan tage mig rigtig lang tid at lavet et kort, fra timer til flere dage, nogen gange lader jeg kortet ligge fremme og så bliver jeg ved med at finde på nye ting der skal laves ved det:-)Hvis du skulle beskrive din signatur stil, hvad ville den så være.

Jeg syntes ikke jeg har nogen bestemt, jeg elsker at brede mig over lidt af hvert og er vild med at prøve noget nyt og forskellig. Men jeg må jo nok alligevel sige, at jeg er til mere fyldte kort end de mere enkelte kort:-)
 Hvilken 3 hobby produkter / værktøj ville du ikke kunne leve uden.

Min Big shot, er simpelhen et must, den bruger jeg hele tiden.

Min skære maskine er for mig, det værktøj der gør at kortet bliver lige og ser ordentlig ud:-)

Mine Distress ink, hvis jeg ikke har brugt dem, syntes jeg kortet ser lidt kedelig ud:-)


Jeg skal lade stafetten gå videre til to kreative kvinder, som jeg finder inspirerende og fantastiske.

Det er et super svært valg, for der er rigtig mange, men jeg sender stafetten videre til

Jette Jensen jettejensen21.blogspot.dk- Hun laver så mange forskellige super flotte kort og har så mange super gode ideer, hende bliver jeg meget inspireret af.
Det er også så dejligt at hun viser hvad hun har brugt af die, selv om det må være et kæmpe arbejde:-)

Dorthe pipserier.blogspot.dk - Hun laver også super flotte kort, med mange forskellige effekter som jeg slet ikke selv havde tænkt på, hun er også rigtig god til at beskrive de kort hun har lavet og henvise til hvad hun har brugt, tit med et link direkte til varen og det er skønt, igen et stort stykke arbejde som kommer vi andre til gode.

Jeg håber I har lyst til at gribe stafetten og at I har lyst til at sende den videre, hvis ikke, så er det helt o.k, så er det hermed bare en velfortjent ros til jer:-)

Rigtig God weekend til alle