søndag den 9. september 2012

Cykel kort

1000 tak for jeres kommentar på mit sidste indlæg, det er rigtig sødt af jer.

I dag har jeg lavet et cykel kort, papiret har jeg malet med distress ink og stemplet striberne med et nyt Hero Arts, blomsten er også et Hero Arts og embosset med guld pulver. Kanterne har rigtig fået tur

Cyklen er jeg lidt skuffet over, jeg havde købt noget Distress crackle paint, jeg havde set et kort Jytte havde lavet hvor hun havde brugt dette crackle paint og der så det rigtig godt ud, men desværre fik min cykel ikke helt den effekt, jeg ved ikke hvad jeg har gjort forkert, men jeg håber at Jytte vil lære mig at bruge det rigtig :-)


10 kommentarer:

 1. Flot kort, Annette .. Jeg kan godt se, at det ikke er meget crackle-effekt, du har fået frem. Du skal nok bruge et lidt tykkere lag. Vi må se, om vi ikke kan få effekt på noget på tirsdag :)

  SvarSlet
 2. Jamen det er da flot, nu er cykler jo ikke ens, og din har lidt rust på hjul og kædeskærm, det er vist egentlig meget normalt, men, det er så godt du har Jytte i baghånden, hun er "guld værd" hyg jer på tirsdag. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Uanset hvad meningen var, så er det et skønt kort. Og det baggrundsstempel er da vist nok noget, man bør kigge efter....Det er superflot og anvendeligt.
  Tænk at have en lærer så tæt på...heldige dig.
  Men jeg har erfaring med at crackle er forskelligt - afhængig af mærke.
  God ny uge.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et super flot kort du har fået lavet

  SvarSlet
 5. super flot kort - jeg er vild med din stribede baggrund og de kanter du har lavet på den, det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 6. Super smuk kort, flotte farve, perfekt

  SvarSlet
 7. Super flot kort i skønne farver og med fede detaljer...glæd dig over det flotte resultat og den kunstnerriske frihed:-))))
  God mandag til dig:-)))

  SvarSlet
 8. Det er bare så flot Annette.
  Jeg er vild med dine kanter, det giver en rigtig god effekt.

  SvarSlet
 9. Hvor er det et smukt cykelkort, jeg har bare være bagefter længe, nu er jeg ved at værer med igen. Syntes ikke jeg har set du har blogget via "blog hver dag" når jeg har suset forbi, så nu måtte jeg lige ind og se, om du holdt pause. Men det gør du ikke:)
  Så lækker baggrund du har lavet, men flotte kanter, waw....det skal i inspirationsmarpen:)

  SvarSlet