mandag den 17. september 2012

Min første rose

1000 tak for jeres søde kommentar på mit sidste indlæg og tak til dem der har tilmeldt sig som fast læsere, det er jeg rigtig glad for, jeg bliver også så glad når jeg læser jeres kommentar, de betyder meget for mig.

I tirsdags var jeg til hyggeaften sammen med Louise, Jytte og Gitte, tre søde og dejlige piger og vi hygger os rigtig meget, der købte jeg Tim Holst rosen, jeg syntes ikke de er så nemme at lave og jeg skal øve mig meget endnu inden jeg bliver tilfreds, jeg syntes måske også at den er lidt stor til mine kort.

Alligevel vil jeg vise jer mit kort, med en af mine første roser.
Papiret er fra Rondelle på sort baggrund, sværtet i kanterne og så tre die.
Blomsten, ja hvad skal jeg sige, Vivi, Jytte og alle I andre der kan lave disse roser så flotte Hjæææælp ;-)12 kommentarer:

 1. Super flot kort i smukke farver. Lækre dies. Vær ikke så hård ved dig selv, din rose ser smuk ud.Jeg kan godt lide at du har sat en perle i midten.

  SvarSlet
 2. Synes det er et meget flot kort du har fået lavet med rigtig lækre farver. Din rose er da blevet flot, jeg har opgivet og har solgt min die. Dels synes jeg som dig, at den er lige stor nok til kort, og dels indså jeg at det lærer jeg aldrig, så jeg holder mig til dem fra WOC.

  SvarSlet
 3. Anette, du behøver ikke lave roserne så stor, du klipper bare lidt af strimlen når du ruller, så bestemmer du selv størrelsen, men denne er da smuk, men det er rigtig måske lidt svær at få ned i en kuvert, dine farver er meget smukke sammen. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. et rigtig flot kort og lækre farver. Jeg synes ikke rosen er for stor, og den er flot som du har lavet den her. Jeg har desværre ikke denne die endnu, men når jeg laver noget der ligner klipper jeg til dels dem kortere (som morkaren også skriver) og så ruller jeg dem ret stramt op. Vender dem rundt med hovedet ned på bordet og trykker alt jeg kan.... så bliver de også lidt fladere.....
  Jo mere du øver des mere bliver det som du gerne vil.

  SvarSlet
 5. Super flot!! Vil du så holde op!! Din rose er da rigtig fin!! Du skal bare lave nogle flere ... du ved øvelse gør mester!! Hvis du synes, de er for store til kort - så brug dem på tags eller måske bare som en sød dekoration i et glas på dit fine scrapværelse :)

  Når vi ses næste gang er du sikkert dansk mester i roser :)

  Knus :)

  SvarSlet
 6. Super flot kort, jeg skal helt sikkert lifte noget af det, når nu engang jeg ser mit scrapbord igen, abstinenserne er der, men tiden og energien mangler, øv!
  Jeg syntes din rose er rigtig flot, så nemt ville jeg ikke slippe fra at lave den!

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 7. kanon flt i farver og opsætning, så flot og lækkert kort. Annette hvis du kan li' at arbejde efter skitser er der rigtig mange at finde på milos blog http://milolilja.net/?page_id=33

  SvarSlet
 8. Det er et superflot kort, og rosen er altså også fin.
  Man skal jo lære det....og du kan godt være din bekendt. Du skulle have set min første...puha...
  Men jeg synes, du skal fortsætte, for så finder du efterhånden din egen facon efterhånden. De er så flotte. Jeg har ikke meget brug for fede roser på mine kort, men brug dem til al muligt andet pynt. De er fine bare i en skål.

  SvarSlet
 9. Sikke et smukt kort. Så fik jeg lagt din blog på min blogliste også - så nu kan jeg følge med i når her er nye indlæg :)
  Tak for alle dine søde kommentarer hos mig! Jeg er glad for hver eneste!

  SvarSlet
 10. super smukt kort og flot rose, fint design

  SvarSlet
 11. Kanon flot kort Annette.
  Super ide med at sætte grenen (fra Marianne design) bag ved.
  Ang din rose er den rigtig fin, og så er du endda nybegynder, mine første var forfærdelig.

  SvarSlet
 12. waw hvor er det en god farvekombination, så smuk et kort

  SvarSlet